maanantai 22. joulukuuta 2008

Minä


Tämmöiseltä olisi mukava näyttää. Kiva turkoosi iho, näpsäkät tuntosarvet ja mieluummin kylmässä kuin kuumassa viihtyvä fysiikka. Kuvassa on tietenkin (no daa, kaikkihan tämän tietää) andorialainen, originaali Star Trekissä ja uusimmassa sarjassa "Enterprisessa" esiintynyt eliömuoto. Kauniita kummajaisia. Ufomiehet eivät olet vihreitä, ne ovat turkooseja!

Minä sitten rakastan turkoosia väriä. Kaikille tutuille onkin jo selvää, että jos minut näkee, olen enimmäkseen turkoosi. Kaupassa huomaan ensimmäiseksi turkoosit vaatteet ja minulle tulee hyvä mieli. Onko teillä muilla samansuuntaisia pakkomielteitä väreihin (toivottavasti tätä siis lukee joku)? Minusta väriytymiseni on kummallista, sillä minä en koe olevani mitenkään voimakkaasti visuaalinen tyyppi.

Ja ei mun (ihan) joka tekstissä tule olemaan näin kauheesti Star Trekkiä. Kyllä minä oikeasti kirjotan tänne kirja-arvosteluja sun muita. Mutta kun en tähän hätään keksinyt mitään muuta kauniin turkoosia olentoa kuin nuo andorialaiset. Tulevaisuudessa tänne ilmaantuu aika paljon juttua myös tähtitieteestä ja varsinkin avaruuslennoista (olen lentopelkoinen enkä oikein millään uskalla lentää), jokainen avaruussukkulan laukaisu tulee seurattua mikäli mahdollista. Kuten yleisesittelyssä totesinkin, olen aika ristiriitainen tyyppi...

8 kommenttia:

Ecchi kirjoitti...

Mmmmm... on kätevää... kun päässä on tuollaiset kädensijat...

Alitsa kirjoitti...

Juu! Ja Enterprise-sarjassa ne heiluu kauheen kivasti! :) Miksi päässä pitäisi olla kädensijat???

Omppu kirjoitti...

Mä tykkään vihreästä. Ja punaisesta.

Alitsa kirjoitti...

Omppu! Kiva kun löysit blogini! :) Sinun värihimosi ei kuitenkaan ylettömästi erotu ulkoasussasi. Minun tapauksessani puolestaan...No, eräs ääriesimerkki turkoosismista tulossa pian...:D

Alitsa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hehkuvainen kirjoitti...

Hohoo (ei semmoinen joulupukkimainen "ho-ho" vaan sellainen "haHAA!"-tyylinen hohoo), sillä on blogi! Ja nyt minä aion seurata sitä!

Turkoosismi on huomattu, ja sinulle sopivaksi havaittu. Jos joskus jätät sen pois, ilmoitathan lähipiirille ennakkoon, ettei tule slaageja ;). Minulla on nyt menossa punainen kausi (enkä tunnusta että se varsinaisesti liittyisi meneillään olevaan juhlaan).

Uusia kirjoituksia odotellessa :).

Alitsa kirjoitti...

Tervetuloa, Hehkuvainen! Toki pitää olla blogi, kun sun blogi on niin hauska! :) Ajattelin asian niin, että blogin pitäminenkin lienee hauskaa.

Metta kirjoitti...

Mulla oli joku vuosi sitten toosi vihreä kausi, ja eräät huomautteli siitä sattuessaan näkemään senhetkisen vaatevalikoiman melkein kokonaan kerralla. Sittemmin olen siirtynyt tähän kirjavaan :). Musta ei kuitenkaan kuulu sateenkaareen eikä minuun millään lailla.