Haluatko lampaan kivestä? Eikö kukaan?!?

Olinpa eilen Siipan kanssa Metan ja hänen siskonsa luona pelaamassa. Settleriä pelattiin, elikkäs teitä ja taloja rakenneltiin ja resurssikortteja hankittiin. Olin jo muutenkin väsynyt koko illan, mutta otsikkona oleva lausahdukseni räjäytti lopullisesti pankin. Pieni selitys lienee paikallaan: Settlerissä saa tehdä kauppaa käsissään olevilla resurssikorteilla ja minä olin saanut kovin montaa lammas-korttia, mutta olisin tarvinnut kivi-kortin, että olisin saanut hienon cityn pystyyn. En vain ehkä osannut muotoilla kysymystäni oikein, kellekään ei diili kelvannut, nauroivat vaan mokomat.

Olen minäkin aikanani kives-jutuille nauranut. Vanha klassikkoni on vuodelta 1997 arkeologian peruskurssilta, jossa luennoitsijalla oli hyvin jännä tapa pitää taukoja omituisissa paikoissa. Tapahtui seuraavaa:

Luennoitsija: "Lopulta haudasta löytyi kaksi kivestä..."
Minä ja muut (tyttöopiskelijat): *hysteerinen kikatuskohtaus*
Luennoitsija: "...tehtyä esinettä..."

Juu, anteeksi vaan Eero M., mutta mitä muuta voit odottaa lähes teinitytöiltä kello 16-18 aikaan iltapäivästä? :D

Minulta ei tällä voi odottaa kovinkaan paljoa. Väsyttää ihan hirmuisesti ja odotan illan junamatkaa kotikonnuille kuin kuuta nousevaa: ajatella, että huomenna minun ei tarvitse herätä miettien miten monta pahvilaatikossa majailevaa tavaraa saankaan päivän aikana paikoilleen! Luvassa on sen sijaan saunomista, tolkutonta syömistä, talviturkin heittoa (hyisessä Saimaassa vaikka väkisin, perinteistä ei tingitä) ja NUKKUMISTA.

Kerrassaan rauhaisaa juhannusta kaikille!

Kommentit

Mikko sanoi…
Englanniksi nuo yhtä tyhmät catan-vitsit tulevat sitten siitä, että "wood" tarkoittaa myös erektiota.
Anonyymi sanoi…
Repliikkien aatelia!:) Pikkuveli tilasi Italiassa ummikkona ruokalistalta annoksen, joka jäkikäteen sanakirjasta katsottaessa osoittautui lampaan mahalaukuksi. Oli kuulemma kyllä ihan hyvää. Tästä blogimerkinnästä tuli mieleen, että olisi voinut käydä huonomminkin, jossain varmaan pannaan kiveksetkin pataan.:)

Toivottavasti oli hauskat jussit!
Alitsa sanoi…
Catan on kyllä ihan pervo peli, millä tahansa kielellä. :P

Lampaan(tai minkään muunkaan eliön) mahalaukkua minulla ei olekaan vielä ollut kunnia(?) maistaa. Kiveksetkään eivät myöskään kuulu dieettiini!

Jussit meni saunomalla, uimalla ja nukkumalla. Mukavaa siis oli!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018