Joko näit uusimman Star Trekin?

Minäpä näin ja tykkäsin kovasti. Myönnetään, se oli vähän teineille tehty toimintapläjäys, mutta silti! Ehkä minä olen niin nuorekas yksilö...:) Eniten tykkäsin tohtori Leonard McCoysta, pessimismi kunniaan! Muutenkin elokuva oli todella uskottava sen suhteen, että kaikki näyttelijät vaikuttivat nuoremmilta versioilta 60-luvun sarjan näyttelijöistä, Spock kaikkein eniten.

Jostain kuulin juorua, että uusi tv-sarja olisi leffan tiimoilta tulossa. Mahtaakohan kenelläkään asiasta tarkemmin tietoa? Ainakin ohessa oleva kuva antaa pienen vihjeen siitä, että eräs elokuvan näyttelijöistä on jo varsin nimekäs myös telkkarissa!Noh, sarjaa odotellessa voisin tutustua vaikkapa kirjallisuuteen, jota on kertynyt hyllyn (ja muuttolaatikoiden, grr!) täytteeksi. Filosofiasta kiinnostuneena the Ethics of Star Trek on ehkä lukulistan kärjessä. Toisaalta myös Star Trek Star Charts kiinnostaa. Mitä tulisikaan tähtitieteestä, jos kaikki astronominen tieto korvattaisiin Trekin vastaavalla?

Kommentit

Hehkuvainen sanoi…
Enpäs ole nähnyt, mutta voisin ehkä katsella. Saattaisin vaikka tykätäkin, eihän sitä tiedä :D.
Birgitta sanoi…
Jo näin, kävin eilen katsomassa! Ja minäkin tykkäsin kovasti! Viihdyttävät avaruusseikkailut ovat aina suosikkejani, ja nuoret hahmot olivat aivan ihania. Oma suosikkini oli Chekov, tuo iloinen venäläinen nörttipoika. Tohtori tuli kyllä sitten hyvänä kakkosena.:)
Omppu sanoi…
Ikävä kyllä en ole vielä nähnyt. Meneeköhän se vielä leffassa?
Alitsa sanoi…
Juu, vielä menee leffassa! Nyt vaan äkkiä leffatreffeille. Hehkuvaiselle todettakoon, että nuoria miehiä elokuvassa on oikein mukavasti. :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018