Lepo!

Nyt on levon aika. Olen elokuun aikana saanut aikaiseksi vaikka mitä, välillä hammastakin purren. Nyt ei tarvitse enää pinnistellä kun voi ihan rauhassa lepäillä.

Huomenna on lauantai ja ensimmäinen vapaapäivä kokonaiseen kuukauteen. Hemmottelen itseäni luomuhiusvärillä sekä kivoilla testereillä, jotka luomukosmetiikkaedustaja minulle lykkäsi.

Sunnuntaina soitan vielä viimeisen keikkani Muskotin riveissä, tämän jälkeen muut jatkavat ilman minua. Olen oppinut hyväksymään sen, että ihan kaikkeen kivaan ei aika ja energia riitä. Jatkossa keskityn kuuntelemaan heidän musiikkiaan suurella nautinnolla.

Haaveilen myös, että tulevan vuoden aikana matkustaisin useammin keskiaikatapahtumiin, ihan vain olla öllöttämään ja nauttimaan tunnelmasta. Saa nähdä onnistuuko tahdin hidastaminen minulta. Oudolta tämä ainakin tuntuu jo nyt, kun takanani on peräti 3 (!!!) vapaailtaa!Kommentit

Hehkuvainen sanoi…
Lepää rauhassa! ;D
Se olisi ihan hyvä, jos oppisit vähän hidastamaan. Kyllä se alkuun voi tosiaan tuntua oudolta, mutta usko minua: lepoilu muuttuu ajan mittaan helpommaksi :).

Se on joku biorytmi tai joku, joka sanelee sen miten milloinkin jaksaa puuhastella. Joskus on ihan ok, että on joka ilta jotain, joskus tosiaan ei tartte olla mitään koko kuukauteen.

Toivotan oikein hyvää lepoa!
Birgitta sanoi…
Nostan hattua sille, että maltat luopua kivasta harrastuksesta, jolle vain ei ole aikaa! Elämä on pitkä, kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla. Yritän sitä juuri itsellenikin tolkuttaa - nyt kun on taas säännöllistä duunia, olisi taas varaa kaikkiin ihaniin tanssitunteihin ja muihin harrasteisiin, mutta.. hetkinen... ei enää niin kovin paljon aikaa...ja koti-iltojakin tarvitsee!:)
Paula sanoi…
Lepäily kuulostaa tosiaan hyvältä idealta. Yritän tässä itsekin juuri sisäistää ajatuksen, että en ole sen huonompi ihminen, vaikken onnistuisikaan tekemään kahta työtä ja opiskelemaan yhtä aikaa. Helppoa se ei ole itselleen tunnustaa, ettei jaksakaan kaikkea mitä on suunnitellut tekevänsä. Hienoa, että olet ottanut ainakin askeleen rauhallisempaan suuntaan. Toivottavasti onnistut tahdin hidastamisessa ja pääset eroon myös aiemmin mainitsemastasi huimauksesta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018