Nettipaasto

Elossa ollaan! Ja nyt jälleen myös verkossa. Tulipa vain vietettyä pakotettua nettipaastoa viikon verran: Siippa lähti matkoille ja viime tekoinaan laittoi verkon sekaisin. Ja meillä se verkon pystyttäminen ei ole ihan sitä, että buutataan mokkula... Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt surffailen ihan onnessani lukemassa ihmisten blogipäivityksiä ja semmoinenkin asia kuin verkkopankki on aikamoinen ihme!

Huolestuttaa miten riippuvainen olenkaan verkossa. Olo on samantyyppinen kuin jos olisi ilman silmälaseja: kun ei näe mitään, ei oikein kuule eikä ymmärräkään. Samalla tavalla verkottomuus passivoi ja hämmentää. En oikein saanut tehtyä mitään, kun en voinut tarkistaa asioita netistä. Nyt olen paitsi verkossa, myös enemmän kiinni maailmassa. Hyvin jännää.

Mutta nyt olen taas palannut! Alitsa-täti on takaisin linjoilla!

Kommentit

Korppisusi sanoi…
Mietinkin jo, mihin olet kadonnut. Tervetuloa takaisin! :)
Hehkuvainen sanoi…
Tervetuloa linjoille! :)

Meilläkin on täällä sellaiset viritelmät, että jos (ja kun!) ne sekoavat niin tarvitaan mies ja sille paljon konffauskaljaa että asiat aukeavat. En ole mikään avuton koneiden kanssa (niin kuin tiedän ettet sinäkään ole), mutta kun nämä ovelat miehemme ovat järjestäneet asiat niin, ettemme enää pärjää ilman heitä. Ja pakkohan meidän on sentään yhdessä asiassa antaa heidän kuvitella olevansa korvaamattomia... ;D
Liina sanoi…
No kyllähän se on kuin joku olisi vienyt ikkunat, jos on netti poikki.

Itse en pidä nettiriippuvuuttani ongelmana. Internetin puutetta pidän...
Alitsa sanoi…
Hehku, näinhän se menee. Mitä nörtimpi mies, sitä ihmeellisemmät viritelmät kotona...

Liina: nettiriippuvuus tosiaan on ongelma vasta kun ei saa riittävää verkkoannosta. :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018