Isona minusta tulee...

...ainakin maisteri. Mutta voisin olla myös kirjailija. Se tosin tarkoittaa, että alkaisin kirjoittaa, mutta minäpä aloitankin vakavasti otettavan (päiväkirjan ja blogin ulkopuolisen) kirjoittamisen oikein kurssilla tänä vuonna.

Tämmöinen olisi myös mukavaa: kampaaja-terapeutti. Minusta tosin tulisi kosmetologi-terapeutti. Miksi? Noh, minä niin rakastan kaikenmoisia hoitoja: kasvohoito on puristeluosuuden jälkeen taivaallista, jalkahoidolla selätin juuri työnloppumistressini. Minulla on kotona aivan liikaa purkkeja ja purnukoita, mutta minä rakastan niitä kaikkia, yhtä paljon ja tasapuolisesti. :) Psykologia ja erityisesti kanssaihmisten hyvinvointi on aina kiinnostanut minua. Minä haluan tietää miten ihmiset ympärilläni voivat (minulla on oikeastaan semmoiset mielialanmittaamissensorit aina automaattisesti päällä, halusin tai en). Ja olen ollut havaitsevinani, että mitä fiksumpi ihminen, sitä pahemmin hän nyky-yhteiskunnassa voi. Se ei ole mikään lohdullinen uutinen...

Ja vaikkapa yhdistetyn kasvohoito-terapiakäsittelyn voisi kokea TODELLA puhdistavana kokemuksena: "Nyt puristetaan kaikki kuonat pois vaan!" Ja siinä samalla sitten itkettäisiin kurja lapsuuskin pois samalla tuskalla. Minun mielestäni hirmuisen kätevää.

Ja lopuksi jotain aivan erilaista. Tämä osui ja upposi:White & Nerdy.

Kommentit

Omppu sanoi…
Thihihii! Mä oon aina ollut Weird Al -fani.
Metta sanoi…
Kampaaja-terapeutti kuulostaa hyvältä :). Eikö kirjastontäti-terapeutti olisi melkein sama?

Hih, olen sun lukija!
Alitsa sanoi…
Metta, kiitoksia loistavan lukublogin valitsemisesta! :)

Kirjastontäti-terapeutti olisikin aika lailla jännää. Olisiko kirjastossa vaikkapa erillinen huone, tyyliin käsikirjasto, jossa voisi rauhallisesti ja hiljaisesti kuiskata huolensa yhtä hillitylle kirjastonhoitajalle. Hmm. Tampereella mietitäänkin juuri uusia käyttötarkoituksia käsikirjastolle...:D

Tottakai tuo toimisi, toimiihan katolisen kirkon rippituolikin!
Birgitta sanoi…
Kosmetologi-terapeutti olisi kätevä myös siltä kannalta, että kun lopuksi terapeutti laittaisi rauhoittavat hauteet silmiin ja ripsivärit takaisin paikoilleen, voisi terapiasession aikana tyrskiä huoletta oikein kunnolla!
Alitsa sanoi…
Jaahas, vai Birgitta on saapunut Bloggeriin! :) Tervetuloa! Koska saamme lukea sinun edesottamuksia siellä eteläisillä mailla?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018