Keskisormi rasittunut liiasta käytöstä...

Omituinen sormen kolotus on vaivannut minua pitkin päivää: oikean käteni keskisormi tuntuu pikkuisen kipeältä, ikäänkuin se olisi vähän nyrjähtänyt. Kesti aikansa ennenkuin tajusin mistä se johtuu: sehän on juuri se sormi, jonka isken reippaasti Enter- näppäimelle noin 100 kertaa tunnissa. Olen pari päivää tehnyt töitä kuin transsissa, tietokantatyö on kerrassaan kiehtovaa kun siihen pääsee kärryille. Mutta nyt alkaa ilmeisesti fysiikka pettää, keskisormi vaatii lepoa.

Ryhdyinpä siis kuvittelemaan mielessäni reissua työterveyslääkärille, jossa vanha lääkärisetä sanelee nauhalle: "Potilas rasittanut keskisormensa liiallisen käytön vuoksi." Ja sitten syntyy heti assosiaatio Fingerporiin.

Keskisormiongelmia lukuunottamatta olo on kerrankin oikein pirteä, tehokas ja aikaansaava. Helteiden hellitettyä pääkin toimii taas jotenkuten entiseen malliin. Lukenutkin olen paljon, pian tulee lisää kirja-arvosteluja.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hehee, tää oli mahtava, tosiaan ihan Fingerpori-kamaa!:)
Anonyymi sanoi…
Piti sanomani myös että toivottavasti sormi paranee pian, sattuva sormi ei oikeasti ole kiva... Vaikka tästä hyvät naurut saikin!:) Toivottavasti tuntuu jo paremmalta!
Alitsa sanoi…
Kiitoksia paranemistoivotuksista! Miniloma kyllä paransi sormen, ei tullut Ruotsissa vilauteltua keskisormea ihan hirveästi...:D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018