Tahtoo uuden lelun!

Minulla on jo kotihyllyssäni paraatipaikalla muotinukke, joka on puettu NASA:n astronautiksi. Siippa toi sen minulle ameriikkalaisesta ilmailumuseosta ja kertoi hankkivansa "something for my girl". Noh, tästä sitten keskustelukumppani kysymään, että kuinkas vanha tyttö Siipalla on. Noh, kolmenkympin paremmalla puolellahan minä...

Nyt pitäisi saada uusi lelu, sillä nyt se on tapahtunut: Geek Barbie on ilmestynyt. Lelufirma Mattel kysyi suurelta yleisöltä mitä he haluaisivat ammatiksi Barbielle ja vastaus oli ilmiselvästi nörtti! Tässä BBC:n uutisten pohdintaa siitä miten hyvin nörttiys ja naisellisuus sopivat yhteen pakettiin: Barbie's new geeky look.

Tätä on odotettu! Kultaisella 1980-luvulla Barbiella oli monenmonta ammattia: hän oli lääkäri, astronautti, liikenainen, yleisurheilija (ensimmäinen muotinukkeni, puettuna Ruotsin väreihin :D)... 1990-luvusta alkaen olen säännöllisin väliajoin puistellut päätäni leluhyllyjen kohdalla, sillä siellä ei ole tytöntylleröille (ja miksei pojanpalleroillekin) tarjolla mitään kovin rakentavaa, vain malleja, prinsessoja ja pissiksiä. Naisasianainen minussa näkee tämän kovin huolestuttavana.

Mutta oi tätä auvoa! Ystävä, jos luet tämän osta minulle Nörtti-Barbi. Paremman puutteessa minulle kelpaa myös pusero, jossa on kuviona binäärikoodia, kuten Barbiellakin!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hihii, asiaa, Barbie seuraa aikaansa!:) Noi vaatteet on vieläpä aika realistiset. Mulla oli muuten 80-luvulla cindy-nukke, jolla oli suomi-verkkarit!:)
Zombie sanoi…
Mun kaverilla oli kanssa Cindy-nukke, jolla oli suomi-verkkarit!! :D

Vähänkö nörtti on hieno ammatti Barbielle. I'm in. Seuraavaksi: Motoristi-Barbie! Oh yeah, baby, Hell's Angels is on the roll!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Kun saapuu yö

Serkun tytölle, rakkaudella