Alitsan kevään 2011 taimipuoti on avattu!

Joulukuun lopusta lähtien olen hokenut itselleni: "Päivä pitenee jo, nyt voisi jo laittaa sormensa multaan!". Siitä johtuen olen jo nyt, Runebergin päivänä, pikkuisen pulassa tulevan taimi-invaasioni kanssa (tämä on paha riippuvuus, myönnetään, mutta kun multa tuoksuu ihan syötävän hyvälle ja vaaleanvihreät taimet ovat niin söpöjä eli EI, EN SUOSTU LOPETTAMAAN! :D).

Siispä Alitsan taimipankki keväältä on avoinna ja tänne tulee varmasti koko ajan lisää jänniä juttuja. Jos et siis aikaisemmin ollut blogini aktiiviseuraaja, nyt se kannattaa: ensimmäiselle älähtäjälle lähtee taimia! Jos et ole kiinnostunut kasveista ei blogini seuraaminen ole sinulle edelleenkään tärkeää, ihmettelen kuinka oletkin jaksanut lukea tähän saakka...:D

Nyt olisi jaossa:

Luomuklementiinin taimia, 2 kpl

Appelsiinin taimi, 1 kpl

Nukkatyräkin taimi, 1 kpl

Värinokkosen pistokas

Kiinanruusun pistokas

Älä nuku onnesi ohi, tilaa heti! Ei maksa mitään, jos vaikka kahvit keität kun kylään piipahdan.

Kommentit

Hehkuvainen sanoi…
No mutta kai meille nyt yksi klementiini voisi tulla! Siis tuopa tullessasi kuun lopulla :). Sinulta saamani kaktuksen pistokkaat ovat nuupahtaneen oloisia, en tiedä jäävätkö henkiin. Myönnän, olen menettänyt muutaman kasvin ihan silkkaa huolimattomuuttani; nyt on ollut niin paljon puuhaa että olen laiminlyönyt kasvejani :(.
Alitsa sanoi…
Jee! Yksi klementiini pistetty kiertoon! :)

Minunkin kaktukseni ovat kovin nuupallaan, luultavasti niillä on krooninen valonpuute. Voi olla, että kevään edetessä vielä reipastuvat, kannattaa vielä siis yrittää niitä virvoitella.
Omppu sanoi…
Jei, blogitauko ohitse! Mullkin voisi tulla klementiini, jos sulla on niitä nää yhtään jäljellä.

Hehkuvaiselta saamani muratti on vilä elossa, mutta posliinikukka kuoli.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018