Enne kasutamist loksutada

Minä en ymmärrä ihoani. Olen samanaikaisesti omanikäiseni varhaiskeski-ikäinen täti ja samalla ikiteini, jonka iho on kuiva ja rasvainen yhtä aikaa. Huvittavinta tämä on oikeastaan joka ilta kosmetiikkakaapilla, kun minulla on tästä ristiriitaisuudesta oikein vironkielistä todistusaineistoa.

Minä käytän luomukosmetiikkaa nimeltänsä Ingli Pai. Se on tehty täysin luonnonaineista ja pakattukin kierrätyslasisiin pulloihin. Tällä hetkellä minulla on vain kasvovettä ja yö-öljyä, mutta hiljalleen tulee varmaan kerättyä koko sarja (on edullista).

Kasvovedessäni lukee seuraavasti: "Näövesi tundlikule või aknega nahale (ka rasusele nahale)".

Yö-öljyssä taasen on teksti: "Looduslik õlisegu näöle ja kaelale (Kuivale ja vananevale nahale)"

Ota tästä nyt sitten selvää! Ainoa mikä on molemmille yhteistä on tämän blogientryn otsikko: "Ennen kasutamist loksutada" elikkäs "Ravistettava ennen käyttöä". Tätä voinee soveltaa myös tämän blogin pitäjään toisinaan.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Apua, tuleeko nuoruuden jälkeen virallisesti keski-ikä? Minusta keski-ikäisiä ovat itseäni kymmenen vuotta vanhemmat, ja näin tulee olemaan varmaan ikuisesti. Identiteettini ei taivu vanhenemiseen. (Vaikka ryppyjen olemassaoloa ei voikaan enää kieltää.)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018