Yksin olisi tylsä...

On mukavaa elää parisuhteessa. Ei se ongelmatonta ole kun aina pitää ajatella asioita kahden ihmisen kannalta, mutta kyllä se yksinolon voittaa. On olemassa asioita, joissa yksin olisi todella tylsää. Yksin olisi tylsä:

...sairastaa:

Syksyisen pitkän sairauslomani tiimoilta vastustuskykyni ei oikein pelitä nyt kevätflunssien saapuessa ja nyt on ollut vuorossa jo kevätflunssa numero 2. Olen onnistunut nappaamaan vieläpä niin potentteja pöpöjä, että vaihtelevalla itämisajalla myös Siippa on päässyt "nauttimaan" ensin nuhasta, nyt yskästä. Vuorovedolla olemme kantaneet kotiin ruokaa ja lääkkeitä sekä paijanneet toista tämän kipuillessa. Toista meistä on myös täytynyt varsin tiukkasanaisesti komentaa pois erinäisten teknisten vempainten kimpusta tai ainakin kantamaan läppärinsä sänkyyn...;)

Tuleeko teille muille mieleen mikä olisi erityisen tylsää yksin? Sinkuille luvattakoon, että joskus ihan varmasti tänne tulee myös "Yksin olisi kiva"- kirjoitus.

Kommentit

Korppisusi sanoi…
Todellakin, yksin sairastaminen olisi tosi kurjaa :( Minusta olisi erityisen tylsää geokätköillä yksin, siihen liittyy niin paljon asioita joita on mukava jakaa toisen kanssa.

Minusta elämä ylipäätään on erityisen kivaa jakaa toisen kanssa. Vaikka sinkkuaikoina viihdyin välillä oikeinkin hyvin yksin, on kaksin silti kaunihimpi :)

Kaksin on kiva myös blogata :) Aloitimme Mikon kanssa yhteisen nörttiblogin:
http://lonkeropiirakka.blogspot.com/
Alitsa sanoi…
Onpa hieno uusi blogi, kiitokset siitä! :) Laitoin heti omiin suosikkeihin.
Hehkuvainen sanoi…
Yhdessä on myös kivampi jumpata kuin yksin. Enkä tarkoita nyt mitään "jumppaa", vaan ihan oikeaa venyttelyä ja sellaista :).

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018