Loma tuli, loma meni...

Pitkästä aikaa kirjoittelen taas, sillä oli liian kiire lomailla. Lomalla en tehnyt kerrassaan mitään maininnan arvoista: en käynyt mielenkiintoisissa paikoissa, en tavannut ketään erityisen ihmeellistä. Ystäväni todennäköisesti miettivät minne ihmeeseen katosin koko kesäkuuksi.

Vastaus: sängynpohjalle. Minä nukuin! Joka yö 11 tuntia eikä tullut ollenkaan yliväsynyt olo. Päivisin en tehnyt juuri mitään, hyvä kun sain kukat kasteltua ja ruokaa syötyä. Ja nyt on olo kuin uudestisyntynyt! Töiden taas alettua energiaa riittää yhtäkkiä ihan kaikkeen: harrastuksiin (kävin tanssikeikalla, Turun keskiaikamarkkinoilla, musakeikkaa on tulossa, suunnittelin itselleni keskiaikavaakunan, olen lukenut varmaan 10 kirjaa hyvin lyhyessä ajassa jne...jne...)

Niin se vain on, että joskus pitää vain levätä. Aina ei jaksa tehdä edes niitä mukavia asioita. Ja vaikka loma on ohi, kesä ei ole: vielä on monta mukavaa asiaa tuloillaan. Veljenpojan ristiäiset, Finncon, muutamat häät, tanssi- ja soittokeikkoja mm. Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla. Kaikkea kivaa.

Ja kyllähän sitä töissäkin jaksaa, kun on hiljaisin aika vuodesta. Niin hiljaista, että ehtii löytää muutamia missattuja hittejä Youtubesta, kuten tämän:

Ultimate dog tease

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hienoa kuulla, että oli rentouttava loma ilman paineita! Ja vielä on kesää jäljellä.:)

Mahtista, että olet tulossa Hämeenlinnaan! Millä kokoonpanolla musisoitte? Mekin ollaan todennäköisesti Fiamman kanssa siellä tanssimassa koko viikonloppu, joten eiköhän ehditä hengailla yhdessä. Ihanaa nähdä siellä pitkästä aikaa keskiaikakavereita!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spefilukuhaaste jatkuu: 5. Suomalainen spefikirja

Vauvakirjojen aatelia...

Spefilukuhaaste 2018